IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мат Деймън предупредил Бен Афлек да не се жени за Дженифър Лопес

28 юни 2024 11 00

Сега Мат се мъчи да попречи на Бен да посегне отново към бутилката заради предстоящия развод

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Оказва се, че Мат Деймън е предупредил Бен Афлек да не се жени за Дженифър Лопес именно, защото е прогнозиал, че връзката им няма да свърши добре за Афелк и втория път.

В момента Мат отчаяно се бореле да попречи на най-добрия си приятел да се върне към бутилката заради предстоящия си развод. Според информациите в медиите 53-годишният актьор бил решен да гарантира, че бившият алкохолик Бен няма да се върне към миналите си пороци.

„Мат помогна на Бен да се възстанови след първата им раздяла“, обяснява източникът. Деймън предупреди Афлек, че повторното му събиране с бившата му изгора Джей Ло не е добра идея. Според много източници има риск от рецидиф за алкохолизма на Афлек покрай нарастващите спекулации относно състоянието на брака му с поп звездата.

За първи път двойката предизвика притеснения, след като повече от месец не бяха снимани заедно, а 51-годишният Бен беше спрял да носи брачната си халка. Миналата седмица 54-годишната Лопес се наслади на солова ваканция в Италия, което допълнително подхрани спекулациите.

Съобщава се, че Деймън е посъветвал Афлек да се „фокусира върху работата си“, за да не изгуби от поглед професионалните си цели на фона на предполагаемия смут в брака му.

Мат се опита да предупреди Бен, когато се събраха с Джей Ло, че това може да се случи“, казва вътрешен човек пред DailyMail.com. 

Афлек цени много мнението на приятеля си, благодарение на факта, че самият Деймън се радва на щастлив брак със съпругата си Лусиана Барозу повече от 18 години.

„Мат има успешен брак от години и Бен винаги му се е възхищавал за това“, продължава източникът.

Деймън и Афлек са приятели от деца и са известни като автори на спечелилия Оскар сценарий за "Добрия Уил Хънтинг". През последните години те основаха и своя продуцентска компания "Artists Equity" 

Източникът казва още: „Когато нещата в брака на Бен започнаха да се разпадат, Мат каза на Бен, че ще го подкрепи какъвто и избор да направи, но иска той да се съсредоточи върху работата си."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VOGUE CAFÉ (@vogue__cafe)

„Бен прекара толкова много време, фокусирайки се върху проектите на Джей Ло, точно както направи първия път. За това Мат каза на Бен: "Какво е направила тя за кариерата ти?", добавя източникът.

„Мат е единственият истински приятел, който Бен има. Той не му позволява да се обръща към бутилката и го следи изкъсо, за да се увери в това“, казва още вътрешният човек.

Съобщава се, че дуото ще участва и продуцира предстоящ трилър, озаглавен „РИП“, като за  сега подробностите за сюжета се пазят в тайна.

Компанията на Мат и Бен "Artists Equity" издаде първия си филм "Air" през април 2023 г. за произхода на Air Jordan и в него участваха и двамата актьори, като Афлек също беше и режисьор на проекта.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари