IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След проблемите със закона - Джъстин Тимбърлейк продаде 127-акровото си имение

1 юли 2024 08 30

Изпълнителят взе "само" 8 милиона долара за имота

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джъстин Тимбърлейк официално се сбогува с един от впечатляващите си имоти.

43-годишният изпълнител продаде своя парцел земя, простиращ се на близо 127 акра във Франклин, Тенеси, за 8 милиона долара. Имотът е сгушен на по-малко от половин миля от провициалното село Лейпърс Форк и на приблизително 45 минути от Нашвил. В допълнение към зашеметяващата гледка към долината Лейпърс Крийк, парцелът предлага и 50 акра пасища и места за хранене за диви животни. На място има и езерце за риболов, заедно с изворни потоци и пътеки за поход. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Top Closings (@topclosings)

Тимбърлейк, който в момента е на световното си турне Forget Tomorrow, официално се отказа от обширния парце на 30 май. Съобщава се, че Джъстин е закупил земята през 2015 година от филантропа и природозащитник Обри Престън. Близо година след това Престън казва на изданието The Tennessean, че той и носителят на "Грами" имат много общи неща, когато става въпрос за взаимното им възхищение от родния им щат. 

"И двамата споделяме тази любов към Тенеси и с наслада си говорихме как сме израснали на тази земя. Искаме да дадем частица от нас, за да запазим природата за бъдещите поколения и нашите деца. Така се опознахме", казва още Обри. 

Продажбата е направена само няколко седмици преди Тимбърлейк да бъде арестуван в Саг Харбър, Ню Йорк, за предполагаемо шофиране в нетрезво състояние на 18 юни. Той карал към къщата на свой приятел от хотел American, когато бил спрян от полицай. СЛед това певецът беше обвинен е шофиране в нетрезво състояние, неспиране на знак "Стоп" и неспазване на маркировката. 

Въпреки смущението, което арестът предизвика сред феновете на Тимбърлейк, източник каза, че той и съпругата му Джесика Бийл не се притесняват от инцидента. 

"Те продължават напред с живота си. Имат вяра в правния си екип и вместо това продължават да се фокусират върху работата и семейството си", каза вътрешният човек. Тимбърлейк и Бийл идват двама сина - 9-годишният Сайлъс и 4-годишният Финиъс

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари